fbpx

Telefone: 070 873 36 74

Adress:  Hyppingeplan 30
163 68, Spånga

Avbokningsvilkor

Mattvätt

Vi använder miljövänliga rengöringslösningar för att ta bort fläckar och låta dina mattor se ut som nya

mattvätt stockholm

Professionell mattvätt Stockholm

Boka mattvätt med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. Vi ordnar möbeltvätt i hela Stockholm.

Mattvätt Stockholm

Vi utför mattvätt i hela stockholm för privat och företag. Vi även tvätta heltäckningsmatta. Genom att dammsuga en matta får du bort damm men inte all smuts och bakterier som du fa bort med en matta, det är därför viktigt att rengöra regelbunden för att hålla den ren och fräsch.

mattvätt
tvätta heltäckningsmatta

Tvätta heltäckningsmatta

Som med alla mattor så bör man dammsuga en heltäckningsmatta regelbundet, åtminstone en gång i veckan. Fläckar som uppstår kan punktbehandlas och bör tas bort direkt, läs tipsen ovan för utförligare beskrivning av olika fläckborttagningsmetoder. Men hur gör man för att hålla heltäckningsmattor rena? Mattan som det gås ofta och mycket över bör tvättas ca två gånger om året. Det bästa är att kontakta oss och boka en tid för att tvätta heltäckningsmattan åt dig.

Så fungerar möbeltvätt sjänst

Kontakta oss
Få offert
Boka en tid
koppla av

Mattvätt – Djup mattrengöring

I många fall använder vi tvätta i kombination med olika tvättmedel och djup mattvätt. Resultatet efter tvätt blir renare och mer hållbara matta genom djup mattrengöring dödar bakterier, svampsporer och förbättrad luftkvalitet.

Få bort fläckar från matta

En matta behöver bara tvättas vartannat år, men det hindrar inte mattan från att få fläckar emellan tvättar. Som med alla fläckar så är det bäst att behandla dem direkt. Ju snabbare du behandlar en fläck, desto lättare kommer den att vara att få bort.

Olika typer av fläckar ska behandlas på olika sätt. Det finns dock några generella riktlinjer: fläckar som uppstått från till exempel choklad, blod, mejeriprodukter och alkohol bör först sugas upp med hushållspapper eller en ren trasa. Därefter sköljer du resten av fläcken med ljummet vatten, eller kallt om du har att göra med en blodfläck.

Om fläcken är kvar efter sköljningen så kan du fukta en trasa med vatten och lite handdiskmedel. Gnid aldrig på en fläck eftersom detta riskerar att den sätter sig djupare i tyget, utan försök alltid att badda eller massera bort den. Se till att alltid absorbera så mycket vätska som möjligt efter att du har behandlat en fläck med hjälp av en ren trasa eller liknande. Vi rengör när du inte lyckas på tider som passar dig. Boka mattvätt idag!

Mattvätt hemma

Matta behöver skötsel för att vara riktigt vacker och hålla länge. Vanlig dammsugning tar bort mycket damm och smuts som finns i mattan men den tar inte bort allt. Därför är det bra att med jämna gör mattvätt hemma. Boka en tid!

Miljövänliga produkter

Med miljövänlig tvätt håller era möbler sig hela och rena mycket längre. Dagens nya teknik tvättar och tar enkelt bort svåra fläckar. Få tillbaka den nya känslan av att ha en ren och fräsch möbel, som både luktar och ser ny ut igen. En välanvänd möbel drar genom året till sig en mängd olika orenligheten, såsom odör, damm och fläckar. Vilket kan undvikas med en ordentlig rengöring.

Varför anlita Sthlm möbeltvätt?

Anlita en professionell mattvättare som tvätta mattor, heltäckningsmatta, soffa, fåtöljer, stolar …osv. som gör rätt från början, så ökar dina chanser att få behålla dina mattor i fint skick under lång tid. Det finns många sätt att sätta fula fläckar på en matta, men det finns tyvärr nästan lika många sätt att göra det värre genom att försöka tvätta bort fläckarna på fel sätt.

Det finns mängder av mattor och tvätt metoder. Att välja rätt metod för rätt situation kan vara svårt för den oinvigde och väljer du fel kan det sluta med att fläckarna inte går att ta bort alls. När du lagt ned mycket tid och pengar på att skaffa matta du verkligen gillar vill du förstås att de håller sig fräscha länge. Gör det inte värre om olyckan trots allt är framme.

Fa bort kaffefläck på matta

Vi behöver en god kopp kaffe på morgonen för att känna oss redo att möta den nya dagen. Så många koppar som passerar våra mattor varje dag är det inte konstigt om vi spiller ibland. Som tur är finns det lösningar och vi kan hjälpa dig för att får bort kaffefläckar – mattan kan bli ren och snygg igen. Boka mattvätt idag!

Letar du efter professionella mattvätt?

Miljövänlig Mattvätt

Med miljövänlig tvätt håller era mattor sig hela och rena mycket längre. Dagens nya teknik tvättar och tar enkelt bort svåra fläckar. Få tillbaka den nya känslan av att ha en ren och fräsch matta, som både luktar och ser ny ut igen. En välanvänd matta drar genom året till sig en mängd olika orenligheten, såsom odör, damm och fläckar. Vilket kan undvikas med en ordentlig rengöring.

Var fins Sthlm Möbeltvätt?

Vi finns för dig i hela storstockholm. Bland annat i Solna, Täby, Lidingö, Nacka , Järfälla, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd, Åkersberga, Vasastan, Södermalm, Kungsholmen, Liljeholmen, Östermalm , Norrmalm, och Sollentuna.