Telefone: 070 873 36 74

Adress:  Hyppingeplan 30
163 68, Spånga

Avbokningsvilkor

Mattvätt

Fläckborttagning och tvätt av matta hemma hos dig. Vi tvättar heltäckningsmatta, lösa mattor, matta i trapp. Boka mattvätt idag.

mattvätt

Tvätta matta hemma

Att regelbundet tvätta matta är nyckeln till att bibehålla deras skönhet och förlänga deras livslängd. Att hålla mattorna rena och fräscha är avgörande för att skapa en hälsosam och inbjudande hemmiljö. Oavsett om det är en matta i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, samlar mattor upp damm, smuts och fläckar över tiden.

När vi går in och ut ur våra hem, bär vi med oss smuts och partiklar på våra skor som kan fastna i mattorna. Dessutom kan husdjur tappa hår, och matrester kan falla på mattan, vilket bidrar till att ackumulera smuts och bakterier. Om dessa inte rengörs regelbundet kan det leda till en dålig inomhusluftkvalitet och ökad risk för allergier och andra hälsoproblem. Kontakta oss idag för att boka och tvätta matta hemma.

Tvätta matta på plats - Hemma och arbetsplats

Vi erbjuder dig en professionell tvätt av din heltäckningsmatta i ditt hem och din företagslokal. Fräscha upp din hemma eller arbetsmiljö och bli av med damm, smuts och filäckar som din matta samlade med tiden.

STHLM Möbeltvätt erbjuder både engångs och periodiskt underhåll och rengöring av din heltäckningsmatta för att den ska hålla sig ren, fräsch och i bra skick år efter år.

Vi är redo att komma ut till dig och rengöra din matta på plats. Vi erbjuder professionell mattvätt i Stockholm. Våra trevliga och kunniga specialister är redo att tvätta din matta snabbt, smidigt och effektivt.

Tvätta helteckningsmatta

Hur ofta en hel heltäckningsmatta eller ett golv med textilplattor behöver tvättas varierar givetvis helt och hållet på vad den utsätts för. En heltäckningsmatta, till exempel i ett sovrum, som dammsugs varje vecka kan må alldeles utmärkt under flera år utan att tvättas. 

Men om helteckningsmattan dammsugas inte varje vecka då behöver tvättas varje år. Ett textilt golv i en offentlig miljö, där många människor frekvent trampar med smutsiga skor, behöver däremot tvättas mer regelbundet. Anlita oss för att tvätta heltäckningsmatta eller textilplattor åt dig.

tvätta heltäckningsmatta

Mattvätt Stockholm

Att tvätta matta och fräscha upp en matta är en uppgift som bör utföras av professionell mattvätt och kunniga rengöringsexperter. Våra specialister använder miljövänliga rengöringsmedel som effektivt avlägsnar smuts, damm och fläckar från din matta. Vi har tillgång till den mest avancerade utrustningen som grundligt rengör smutsiga mattor och eliminerar bakterier, mögel och dammkvalster.

Vårt mål är att skapa en hälsosammare miljö för dig, din familj, dina anställda och kunder. Mattor fångar upp smuts och allergener, vilket förhindrar att de sprids i luften du andas. Därför är regelbunden rengöring av mattor av största vikt.

Mattvätt på plats: Vi är redo att komma ut till dig och rengöra din matta på plats. Vi erbjuder professionell mattvätt i Stockholm, och efter överenskommelse kan vi även besöka dig oavsett var du befinner dig. Våra trevliga och kunniga specialister är redo att tvätta din matta snabbt, smidigt och effektivt.

mattvätt

Så fungerar mattvätt tjänst

Kontakta oss
Få offert
Boka en tid
koppla av

Mattvätt – Djup mattrengöring

I många fall använder vi tvätta i kombination med olika tvättmedel och djup mattvätt. Resultatet efter tvätt blir renare och mer hållbara matta genom djup mattrengöring dödar bakterier, svampsporer och förbättrad luftkvalitet.

Få bort fläckar från matta

En matta behöver bara tvättas vartannat år, men det hindrar inte mattan från att få fläckar emellan tvättar. Som med alla fläckar så är det bäst att behandla dem direkt. Ju snabbare du behandlar en fläck, desto lättare kommer den att vara att få bort.

Olika typer av fläckar ska behandlas på olika sätt. Det finns dock några generella riktlinjer: fläckar som uppstått från till exempel choklad, blod, mejeriprodukter och alkohol bör först sugas upp med hushållspapper eller en ren trasa. Därefter sköljer du resten av fläcken med ljummet vatten, eller kallt om du har att göra med en blodfläck.

Om fläcken är kvar efter sköljningen så kan du fukta en trasa med vatten och lite handdiskmedel. Gnid aldrig på en fläck eftersom detta riskerar att den sätter sig djupare i tyget, utan försök alltid att badda eller massera bort den. Se till att alltid absorbera så mycket vätska som möjligt efter att du har behandlat en fläck med hjälp av en ren trasa eller liknande. Vi rengör när du inte lyckas på tider som passar dig. Boka mattvätt idag!

Mattvätt hemma

Matta behöver skötsel för att vara riktigt vacker och hålla länge. Vanlig dammsugning tar bort mycket damm och smuts som finns i mattan men den tar inte bort allt. Därför är det bra att med jämna gör mattvätt hemma. Boka en tid!

Miljövänliga produkter

Med miljövänlig tvätt håller era möbler sig hela och rena mycket längre. Dagens nya teknik tvättar och tar enkelt bort svåra fläckar. Få tillbaka den nya känslan av att ha en ren och fräsch möbel, som både luktar och ser ny ut igen. En välanvänd möbel drar genom året till sig en mängd olika orenligheten, såsom odör, damm och fläckar. Vilket kan undvikas med en ordentlig rengöring.

Varför anlita Sthlm möbeltvätt?

Anlita en professionell mattvättare som tvätta mattor, heltäckningsmatta, soffa, fåtöljer, stolar …osv. som gör rätt från början, så ökar dina chanser att få behålla dina mattor i fint skick under lång tid. Det finns många sätt att sätta fula fläckar på en matta, men det finns tyvärr nästan lika många sätt att göra det värre genom att försöka tvätta bort fläckarna på fel sätt.

Det finns mängder av mattor och tvätt metoder. Att välja rätt metod för rätt situation kan vara svårt för den oinvigde och väljer du fel kan det sluta med att fläckarna inte går att ta bort alls. När du lagt ned mycket tid och pengar på att skaffa matta du verkligen gillar vill du förstås att de håller sig fräscha länge. Gör det inte värre om olyckan trots allt är framme.

Fa bort kaffefläck på matta

Vi behöver en god kopp kaffe på morgonen för att känna oss redo att möta den nya dagen. Så många koppar som passerar våra mattor varje dag är det inte konstigt om vi spiller ibland. Som tur är finns det lösningar och vi kan hjälpa dig för att får bort kaffefläckar – mattan kan bli ren och snygg igen. Boka mattvätt idag!

Letar du efter professionella mattvätt?

Miljövänlig Mattvätt

Med miljövänlig tvätt håller era mattor sig hela och rena mycket längre. Dagens nya teknik tvättar och tar enkelt bort svåra fläckar. Få tillbaka den nya känslan av att ha en ren och fräsch matta, som både luktar och ser ny ut igen. En välanvänd matta drar genom året till sig en mängd olika orenligheten, såsom odör, damm och fläckar. Vilket kan undvikas med en ordentlig rengöring.

Var fins Sthlm Möbeltvätt?

Vi finns för dig i hela storstockholm. Bland annat i Solna, Täby, Lidingö, Nacka , Järfälla, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd, Åkersberga, Vasastan, Södermalm, Kungsholmen, Liljeholmen, Östermalm , Norrmalm, och Sollentuna.