fbpx

Villkor & Integritetspolicy


Nöjd kund-garanti

Vår nöjd kund-garanti innefattar ett åtagande att åtgärda eventuella fel och brister, om ni reklamera innom 48 timmar, det innebär INGET åtagande att göra avdrag på fakturan.

Integritetspolicy

På Sthlm möbeltvätt värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I denna integritetspolicy beskrivs hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Även hur du kan begära att din information uppdateras, rättas eller raderas. Vi uppmanar dig därför att noggrant läsa igenom detta integritetsmeddelande. För att kunna lägga in personuppgifter i Sthlm möbeltvätts internetbaserade system eller via kontaktformuläret måste du alltid lämna ditt samtycke till att dina personuppgifter behandlas.

Integritetslagstiftning

Den svenska personuppgiftslagen, ersätts 25 maj 2018 av nya EU lagstiftningen GDPR.

Alla personuppgifter som du lägger in i Sthlm möbeltvätt internetbaserade system, kontaktformulär, via avtal/offerter och tidsrapporteringsprogram eller andra formulär på hemsidan hanteras enligt GDPR som skyddar din personliga integritet.

GDPR är som sagt den nya dataskyddsförordningen som är till för att skydda Europeiska invånares rätt till ett privatliv. Den berör alla företag inom EU som lagrar personuppgifter. I korta drag säger GDPR att personuppgifter ska lagras och hanteras på ett sätt som innebär att de är skyddade och inte kan användas för andra syften än det man på förhand informerat om. Det ska också erbjudas en möjlighet för personer vars uppgifter finns sparade att kunna få sina uppgifter raderade ur systemet på egen begäran.

Personuppgifter

Personuppgifter är sådana uppgifter som kan användas för att identifiera dig eller som kan hänföras till dig som enskild individ.

Behandling av personuppgifter

När du söker en specifik tjänst eller lämnar en öppen ansökan till Sthlm möbeltvätt ger du rättigheter till Sthlm möbeltvätt att administrera dina uppgifter.

Den som har tillgång till dina uppgifter på Sthlm möbeltvätt har möjlighet att uppdatera, ändra eller ta bort dina uppgifter. Sthlm möbeltvättförbehåller sig rätten att efter eget godtycke radera dina uppgifter.

Cookies

Vi använder cookies i vårt hemsida. Cookies är små textfiler som placeras på din hårddisk närhelst du loggar in i det webbaserade systemet. Dessa filer identifierar din dator och lagrar dina val och annan data om ditt besök, inklusive spårningsanvändning i systemet och källan från vilken du t ex ansökt på en annons.

Du kan avaktivera cookies eller välja att din dator varnar dig varje gång en cookies sänds. Detta kan du göra via din webbläsares inställningar.

Ändringar i denna Integritetspolicy

Vänligen notera att denna Integritetspolicy kan komma ändras från tid till annan. Vi kommer att publicera sådana ändringar och om ändringarna är väsentliga kommer vi tillhandahålla ett mer utförligt meddelande.

Ytterligare information

Du har rätt att granska den information om dig som vi hanterar genom att kontakta oss. En sådan begäran kan ske skriftligen, vara försedd med din egenhändiga namnteckning och skickas per brev till vår adress Braxengatan 11 Saltsjöbaden. Går även att radera all information direkt genom att maila: kontakt@sthlm-mobeltvatt.se