fbpx

Telefone: 070 873 36 74

Adress:  Hyppingeplan 30
163 68, Spånga

Avbokningsvilkor

Sängtvätt

Boka sängtvätt: madrasstvätt, bädmadrasstvätt, tvätta sänggavel. Rengöra sänggavel med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. 

Tvätta madrass Stockholm

Vi tvätta madrass i stockholm. Vi anpassar alltid vår metod av madrasstvätt efter materialet och de fläckar som finns på madrassen. I de allra flesta fall försvinner fläckar helt efter tvätta madrass. Vissa fläckar kan vara svåra att få bort om de suttit under lång tid, därför rekommenderar vi att tvätta din madrass regelbundet. Dessutom är det också viktigt att tvätta bäddmadrassen för att den inte skall sjunka ihop och tappa formen.

sängtvätt

Rengöra sänggavel
- tvätta sänggavel

Att tvätta sänggavel är viktigt för att hålla din säng i toppskick. Sthlm möbeltvätt kan tvätta sänggavel ordentligt för att håller era säng fräsch och rena mycket längre. Vi rengöra sänggavel hemma . Vi ta bort större fläckar på stoppade sänggavel. En välanvänd sänggavel drar genom året till sig en mängd olika orenligheten, såsom odör, bakterier, olja, damm och fläckar. Vilket kan undvikas med en ordentlig sänggavel tvätt. Kontakta oss och vi hjälper dig gärna att tvätta sänggavel eller hel sängtvätt.

Tvätta bäddmadrass

Tvätta bäddmadrass och blir riktigt nöjd med din sömn. För att tvätta bäddmadrass kontakta oss och boka en tid. Vi tillbringar nästan en tredjedel av våra liv i sängen. Det innebär att din madrass måste stå ut med en hel del. I de flesta vanliga madrasser kan du till exempel hitta hår, damm, fläckar, smuts och kvalster. En madrass är en långsiktig investering och att regelbundet madrasstvätt kan förhindra att den åldras i förtid. Därför kan det vara viktigt att beställa för att tvätta madrass hos oss och tveka inte för att kontakta oss om du vill veta mer.

Tvätta sänggavel

Sänggavel tvätt håller era sängen fräscha och rena mycket längre. Dagens nya teknik rengöra bäddmadrass och tar enkelt bort svåra fläckar, t.o.m. Olja fläck på sänggavel! Ren och fräsch sänggavel samt madrass, som både luktar och behaglig med Bekvämlighet. Med professionell sänggavel tvätt och tvätta madrass får du och din familj glädje av er sänggavel igen.

Rengöra sänggavel

Låt inte en smutsig sänggavel förstöra utseendet på ditt rum. Tvätta huvudgaveln hemma med vår professionell rengöringslösning. Rengöra sänggavel och få bort smuts, fläckar och damm på din sänggavel.

Bäddmadrass tvätt hemma

När tvättade du egentligen din madrass senast? Även om du har ett lakan som täcker bäddmadrassen så blir den betydligt smutsigare än du tror. Du kan svett och smuts letar sig gärna igenom lakanet och sätter sig i din madrass utan att du märker det. Men den är inte direkt lätt att flytta, och om du nu skulle orka flytta den så går den ändå inte in i tvättmaskinen. Kontaktar oss och vi kommer att hjälpa dig med din bäddmadrass tvätt professionelt. Boka en tid!

Behöver du hjälp med rengöring av mattor eller soffor? Titta på vår tvätt för mattor och soffor.

Så fungerar sängtvätt

Kontakta oss
Få offert
Boka en tid
koppla av

Letar du efter professionella sängtvätt?

Miljövänlig sängtvätt

Med miljövänlig tvätt håller era sängar sig hela och rena mycket längre. Dagens nya teknik tvättar och tar enkelt bort svåra fläckar. Få tillbaka den nya känslan av att ha en ren och fräsch säng, som både luktar och ser ny ut igen. 

Var fins Sthlm Möbeltvätt?

Vi finns för dig i hela storstockholm. Bland annat i Solna, Täby, Lidingö, Nacka , Järfälla, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd, Åkersberga, Vasastan, Södermalm, Kungsholmen, Liljeholmen, Östermalm , Norrmalm, och Sollentuna.