fbpx
Möbeltvätt

Möbeltvätt Stockholm

Vi ordnar möbeltvätt i Stockholm med Rut-avdrag & nöjd kund-garanti. Vi på Sthlm Möbeltvätt hjälper att tvätta soffa, köksstolar, fåtöljer, madrasser …etc. I många fall använder vi tvätta möbler i kombination med olika tvättmedel och ångtvätt. Med vår möbeltvätt, får du och din familj glädje av er möbel igen. Boka tvätt redan idag!


Före och Efter


Professionell möbeltvätt av alla slags möbler

Vi utför möbeltvätt av alla slags möbler (soffgrupper, fåtöljer, stolar). Våra möbeltvätt experter ser till att allt görs rätt och blir renare och slittåliga möbler och ger förbättrad luftkvalitet. Vi har en lång erfarenhet inom möbeltvätt. Ni kan förvänta ett professionellt möbeltvätt resultat. De flesta fläckar går att få bort genom att använda rätt tvättning & fläckborttagning eller Ångtvätt. Beställa möbeltvätt idag och vi kommer till dig på din plats och tvätta möbler professionellt. Tveka inte att kontakta oss!
Tvätta soffklädsel

Innan vi börjar tvätta soffklädsel bör vi kontrollera vilket material soffklädseln är tillverkad av. Att tvätta soffklädsel på plats är enklare att tvätta. Tvätta soffklädsel som är uppstoppad kan behöva tvättas med hjälp av våra ångtvätt, alternativt tvättas av en möbeltvättmaskin. Möbeltvätt hemma att hålla sin soffa ren och fräsch är en utmaning, inte bara för den som har småbarn hemma. Vi utför möbeltvätt i stockholm – Boka sofftvätt idag!

Tvätta soffa – Stockholm

För att tvätta soffa kontakta oss och boka sofftvätt idag. Vi tvätta soffa med den senaste tekniken och vi tvätta i kombination med olika tvättmedel och ångtvätt. Vi förstår att dina möbler och soffor kan vara en av de största investeringarna i ditt hem. Det hela börjar med en undersökning av dina möbler och fastställa lämplig teknik, särskilt för eventuella problemområden innan vi rengöra soffan. Med detta i åtanke, kan du räkna med STHLM möbeltvätt expertis för att få jobbet gjort rätt. Boka proffsig möbeltvätt soffa idag!

Textiltvätt soffa

Vi utför textiltvätt soffa till bra pris och rätt textiltvätt soffa, ibland ångtvätt med kvalitet, utan att skada tyget. Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textiltvätt soffa. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering med textiltvätt soffa.

Naturvänlig möbeltvätt

Vi använder miljövänliga produkter för att tvätta soffa. Möbeltvätt går inte att utföra helt utan kemikalier, men vi väljer noga ut de medel vi använder. Utöver tvättmedlet så är det maskinerna som gör grovjobbet, och vår personal som har mångårig erfarenhet. Resultatet är rena och fräscha möbler som förgyller hemmet. Boka sofftvätt idag!

Rengöra soffa

Att rengöra soffa är viktigt för att hålla din möbler i toppskick. Vi kan rengöra soffa ordentligt för att håller era möbler fräsch och rena mycket längre. En välanvänd möbel drar genom året till sig en mängd olika orenligheten, såsom odör, damm och fläckar. Vilket kan undvikas med en ordentlig möbeltvätt eller Ångtvätt. Vi rengöra möblerna hemma. Boka för att tvätta idag!

Behöver du hjälp med rengöring av mattor eller madrasser? Titta på vår tvätt för mattor och sängar.

Möbeltvätt Soffa

Med professionell möbeltvätt soffa, får du och din familj glädje av er soffa igen. Och med möbeltvätt soffa ha en ren och fräsch soffa, som både luktar och ser ny ut igen. Vi utför möbelrengöring i hela Stockholm. Vi tvätta soffa på plats hos er. Boka möbeltvätt soffa idag!

Sofftvätt – Stockholm

Vi utför sofftvätt på plats. Den bra med sofftvätt vi erbjuder är att den utförs i hemmet och ni kan göra rut-avdrag för möbeltvätt som sofftvätt, stoltvätt…mm. Vi ger professionell sofftvätt hos er med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. Kontakta oss och få offert för möbeltvätt!

Bästa möbeltvätt

Vi tillhör de bästa möbeltvätt firmorna i Stockholm, och vi tror faktiskt att vi är bäst på möbeltvätt. Vår personal har den rätta erfarenhet och vi har investerat i den senaste utrustningen som gör möbelrengöring snabb, effektiv och miljövänlig. Oberoende om möblerna är av trä eller textil har vi sätt att rengöra dem. Vi är proffesionell på sofftvätt. Hör av dig och boka en tid!

Möbeltvätt pris

Möbeltvätt pris avgörs av mängden storlek och antal som ska rengöras. För att få rätt sofftvätt eller möbeltvätt pris Kontakta oss på kontaktformuläret så ger vi dig en prisuppgift. Du når oss på telefon 0708733674 eller via e-post: kontakt@sthlm-mobeltvatt.se

 

Resultat

Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textil. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering. Vi kommer hem eller annan plats för att tvätta soffa och annan möblern. Boka sofftvätt redan idag!

Rut avdrag till möbeltvätt?

Professionell möbeltvätt är inte bara ett tryggt och säkert sätt att hålla möblerna fräscha till låg kostnad. Det är också ett sätt att betala mindre skatt. Använd ditt RUT-avdrag till möbeltvätt eller  tvätta soffa och du betalar i praktiken bara halva arbetskostnaden. Andra halva dras av direkt på fakturan. Du behöver inte lägga ut pengarna. Istället dras de direkt från din skatt och tas automatiskt med i din deklaration. Du behöver inte göra någonting extra, utan kan istället njuta av sparade slantar när du sitter i dina nytvättade möbler. RUT-avdraget kan användas tvätt av möbler du har hemma, förutsatt att arbetet utförs i bostaden. Du behöver alltså inte ens tänka tanken att släpa iväg möblerna till oss. Det blir billigare att bara låta dem stå och låta oss komma till dig. Boka sofftvätt redan idag!

 

Möbeltvätt i Stockholm

STHLM Möbeltvätt hjälper dig att göra ditt hem eller verksamhet mer inbjudande genom att använda vår proffskunskap för att hålla miljön som du älskar fräsch och ren. Vi erbjuder ett komplett sortiment av städtjänster där du kan fokusera på en eller alla tjänster du behöver. Blanda eller matcha om så önskas, trygg i vetskapen att om du beställer några eller flera tjänster på en viss dag, är STHLM-MOBELTVATT alltid där för att hantera alla dina rengöringsbehov både nu och i framtiden.

Textilrengöring i Stockholm

vi ger dina textilklädda möbler ett nytt liv. Dina tygsoffor, stolar och ottomaner kommer att se helt nya ut. Vi kan rengöra alla tyger och överdragsfläckar på mikrofiber, siden, linne, bomull, ull samt andra textilier. Du kommer bli förvånad över hur mycket ljusare dina möbler kommer att se ut när smuts, damm, pollen, jord, matrester, bakterier, svamp, hudceller, hår, djurhår och mer avlägsnats genom vår grundliga rengöring.

Varför anlita Stockholm möbeltvätt?

Anlita en professionell möbeltvättare som tvätta soffa, fåtöljer, stolar …osv. som gör rätt från början, så ökar dina chanser att få behålla dina möbler i fint skick under lång tid. Sofftvätt själv? Det finns många sätt att sätta fula fläckar på en möbel, men det finns tyvärr nästan lika många sätt att göra det värre genom att försöka tvätta bort fläckarna på fel sätt. Det finns mängder av möbelklädslar och tvätt metoder. Att välja rätt metod för rätt situation kan vara svårt för den oinvigde och väljer du fel kan det sluta med att fläckarna inte går att ta bort alls. När du lagt ned mycket tid och pengar på att skaffa möbler du verkligen gillar vill du förstås att de håller sig fräscha länge. Gör det inte värre om olyckan trots allt är framme.

 

Djup möbelrengöring

Behöver dina möbler, mattor, sängar …mm en djuprengöring?

Har du fått en fläck på din möbel som är svår att få bort? Eller har soffan/fåtöljen/stolen blivit full med damm, smuts och kvalster efter några års bruk. En möbels livslängd beror mycket på den skötsel man ägnar den. Dammsugning tar bort mycket smuts som finns i textila möbler men inte allt.

Hur fungerar möbeltvätt?

När du vill ha möbler tvättade i hemmet behöver du förbereda genom att se till att det finns plats att arbeta runt om. Möbeltvätt fungerar så att vi kommer hem till dig på avtalad tid och gör en perfekt möbeltvätt på plats. Beroende på klädselmaterialet och typen av smuts och fläckar anpassar vi metoderna som används. I många fall använder vi tvätta i kombination med olika rengöringsmedel och ångtvätt.


Vår partner