fbpx

Möbeltvätt

Vi erbjuder möbeltvätt med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. I många fall använder vi tvätta möbler i kombination med olika tvättmedel och ångtvätt.

Möbeltvätt StockholmBoka möbeltvätt i Stockholm till bra priser. Vi tvätta möbler i kombination med olika tvättmedel. Boka möbeltvätt idag! Våra möbeltvätt experter ser till att allt görs rätt och blir renare och slittåliga möbler och ger förbättrad luftkvalitet.

Professionell möbeltvätt av alla slags möbler

Vi erbjuder möbeltvätt av alla slags möbler (soffgrupper, fåtöljer, stolar). Vi har en lång erfarenhet inom möbeltvätt. Ni kan förvänta ett professionellt möbeltvätt resultat. De flesta fläckar går att få bort genom att använda rätt tvättning & fläckborttagning eller Ångtvätt. Beställa möbeltvätt idag och vi kommer till dig på din plats och tvätta möbler professionellt. Tveka inte att kontakta oss och boka en tid för sofftvätt eller möbeltvätt.

Tvätta soffklädsel

Innan vi börjar tvätta soffklädsel bör vi kontrollera vilket material soffklädseln är tillverkad av. Att tvätta soffklädsel på plats är enklare att tvätta. Tvätta soffklädsel som är uppstoppad kan behöva tvättas med hjälp av våra ångtvätt, alternativt tvättas av en möbeltvättmaskin. Möbeltvätt hemma att hålla sin soffa ren och fräsch är en utmaning, inte bara för den som har småbarn hemma. Vi utför möbeltvätt i stockholm – Boka sofftvätt idag!

Tvätta soffa – Stockholm

För att tvätta soffa kontakta oss och boka en tid. Vi tvätta soffa med den senaste tekniken och vi tvätta i kombination med olika tvättmedel och ångtvätt. Vi förstår att dina möbler och soffor kan vara en av de största investeringarna i ditt hem. Det hela börjar med en undersökning av dina möbler och fastställa lämplig teknik, särskilt för eventuella problemområden innan vi rengöra soffan. Med detta i åtanke, kan du räkna med STHLM möbeltvätt expertis för att få jobbet gjort rätt. Boka proffsig möbeltvätt soffa idag!

Textiltvätt soffa

Vi utför textiltvätt soffa till bra pris och rätt textiltvätt soffa, ibland ångtvätt med kvalitet, utan att skada tyget. Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textiltvätt soffa. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering med textiltvätt soffa.

Naturvänlig möbeltvätt

Vi använder miljövänliga produkter för att tvätta soffa. Möbeltvätt går inte att utföra helt utan kemikalier, men vi väljer noga ut de medel vi använder. Utöver tvättmedlet så är det maskinerna som gör grovjobbet, och vår personal som har mångårig erfarenhet. Resultatet är rena och fräscha möbler som förgyller hemmet. Boka sofftvätt idag!

Rengöra soffa

Att rengöra soffa är viktigt för att hålla din möbler i toppskick. Vi kan rengöra soffa ordentligt för att håller era möbler fräsch och rena mycket längre. En välanvänd möbel drar genom året till sig en mängd olika orenligheten, såsom odör, damm och fläckar. Vilket kan undvikas med en ordentlig möbeltvätt eller Ångtvätt. Vi rengöra möblerna hemma. Boka för att tvätta idag!

Behöver du hjälp med rengöring av mattor eller madrasser? Titta på vår tvätt för mattor och sängar.

Möbeltvätt Soffa

Med professionell möbeltvätt soffa, får du och din familj glädje av er möbel igen. Och med möbeltvätt soffa ha en ren och fräsch möbel, som både luktar och ser ny ut igen. Vi utför möbelrengöring i hela Stockholm. Vi tvätta soffa på plats hos er. Boka möbeltvätt soffa idag!

Sofftvätt – Stoltvätt

Vi utför sofftvätt på plats. Det fina med den sofftvätt vi erbjuder är att den utförs hemma hos er. Inte bara innebär det mindre jobb för er, men också att ni kan göra rut-avdrag för stoltvätt och möbeltvätt. Vi ger professionell möbeltvätt hos er med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. Kontakta oss och få offert för möbeltvätt!

Ångtvätt soffa

Ångtvätt soffa i Stockholm. Det är bra till många saker eftersom du tvättar med endast vatten. För att ångtvätt soffa är däremot inte alltid att rekommendera eftersom många textil-soffor inte tål hög värme. Vissa soffor är dessutom klädda med plast under soffklädseln. Vi använder endast ångtvätt möbler i undantagsfall, då görs en noggrann kontroll av möbelns material innan ångtvätt soffa.

Tvätta Mio soffor

Tvätta Mio möbler går utmärkt trotts tveksamt tvättråd. Mio soffor är mycket populära och finns i många svenska hem. Självklart blir dessa soffor smutsiga precis som andra möbler. Mio själva har ett möbeltvätt skum som är avsett för enklare rengöring men tar inte bort fläckar och ingrodd smuts. Vi tvätta mio soffa och har den erfarenhet som krävs för lyckat resultat! Kolla gärna på våra bilder och läs recensioner från andra som anlitat oss för tvätt av Mio möbler med fantastiskt möbeltvätt resultat. Tvätta soffa idag!

 

Bäst möbeltvätt

Vi tillhör de bästa möbeltvätt firmorna i Stockholm, och vi tror faktiskt att vi är bäst på möbeltvätt. Vår personal har den rätta erfarenhet och vi har investerat i den senaste utrustningen som gör möbelrengöring snabb, effektiv och miljövänlig. Oberoende om möblerna är av trä eller textil har vi sätt att rengöra dem. Vi är proffesionell på sofftvätt. Hör av dig och boka en tid!

Möbeltvätt pris

Möbeltvätt pris avgörs av mängden storlek och antal som ska rengöras. För att få rätt sofftvätt eller möbeltvätt pris Kontakta oss på kontaktformuläret så ger vi dig en prisuppgift. Du når oss på telefon 0708733674 eller via e-post: kontakt@sthlm-mobeltvatt.se

 

Resultat

Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textil. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering. Vi kommer hem eller annan plats för att tvätta soffa och annan möblern. Boka sofftvätt redan idag!

Rut avdrag till möbeltvätt?

Professionell möbeltvätt är inte bara ett tryggt och säkert sätt att hålla möblerna fräscha till låg kostnad. Det är också ett sätt att betala mindre skatt. Använd ditt RUT-avdrag till möbeltvätt eller  tvätta soffa och du betalar i praktiken bara halva arbetskostnaden. Andra halva dras av direkt på fakturan. Du behöver inte lägga ut pengarna. Istället dras de direkt från din skatt och tas automatiskt med i din deklaration. Du behöver inte göra någonting extra, utan kan istället njuta av sparade slantar när du sitter i dina nytvättade möbler. RUT-avdraget kan användas tvätt av möbler du har hemma, förutsatt att arbetet utförs i bostaden. Du behöver alltså inte ens tänka tanken att släpa iväg möblerna till oss. Det blir billigare att bara låta dem stå och låta oss komma till dig. Boka sofftvätt redan idag!

 

Varför anlita Stockholm möbeltvätt?

Anlita en professionell möbeltvättare som tvätta soffa, fåtöljer, stolar …osv. som gör rätt från början, så ökar dina chanser att få behålla dina möbler i fint skick under lång tid. Sofftvätt själv? Det finns många sätt att sätta fula fläckar på en möbel, men det finns tyvärr nästan lika många sätt att göra det värre genom att försöka tvätta bort fläckarna på fel sätt. Det finns mängder av möbelklädslar och tvätt metoder. Att välja rätt metod för rätt situation kan vara svårt för den oinvigde och väljer du fel kan det sluta med att fläckarna inte går att ta bort alls. När du lagt ned mycket tid och pengar på att skaffa möbler du verkligen gillar vill du förstås att de håller sig fräscha länge. Gör det inte värre om olyckan trots allt är framme.

 

Hur fungerar möbeltvätt?

När du vill ha möbler tvättade i hemmet behöver du förbereda genom att se till att det finns plats att arbeta runt om. Möbeltvätt fungerar så att vi kommer hem till dig på avtalad tid och gör en perfekt möbeltvätt på plats. Beroende på klädselmaterialet och typen av smuts och fläckar anpassar vi metoderna som används. I många fall använder vi tvätta i kombination med olika rengöringsmedel och ångtvätt.


Therese Blomkvist

Snabb, proffsigt och noggrant

Peter Stemberg

Excellent!!

Nellie

Mycket nöjd!

Ragnar

Sofforna rena&fina

Anna

Smidigt att boka och vår soffa blev jätteren och fin!

Daniela

Vi rengjorde en soffa pluss fotpall som var väldigt smutsiga! Trevlig personal, mycket duktig han dom var här hos oss! Soffan plus fotpall blev som ny! Kan varmt rekommendera detta företag!

Johan

Kom med kort varsel och på utsatt tid. Mycket bra resultat, möbeltvätt i detta fall.

Bertil Ivert

Väl utfört städjobb.

Julia

Städaren kom som avtalat och gjorde en utmärkt flyttstädning.

Lotta

Saltsjö Städ var snabba och gjorde huset skinande rent.

Lena Swanberg

Snabba och proffsiga

Göran

De som nyligen flyttade in i vårt hus skrev till mig:"Tack for stadningen-mycket fin och professionell."

Inger

Min soffa blev som ny igen! Bra jobbat!

Fredrik

allt funkade utmärkt

Jenni

Snabb och tydlig kommunikation innan affär och även efter de lämnat

Rodrigo Vilela de Abreu

Utförde bra jobb, bra kundbemötande.

Chandra

Superbra service, bra jobb, trevligt bemötande både av kundtjänst och personen som utförde städningen.

Anders

Väldigt nöjd!

Christopher

Grymma!! Soffan blev som ny

Kim Sten

Blev riktigt rent och snyggt, kan rekommendera till dom som funderar på att anlita städhjälp!

Eva

Är väldigt nöjd, jobbet utfördes effektivt och noga, har fått två nya soffor

Harshad Thakkar

Proffsigt utffort arbete

Ann-Mari

Mycket bra städning och en trevlig personal. Kommer absolut att anlita Saltsjö städ nästa gång. Ann-Mari Skogberg

Fredrik

Nogrann och trevlig

Annica

Kom den tid det var sagt och gjorde ett utmärkt jobb. Väldigt nöjd.

Nellie

Mycket nöjd!

Vår partner

Pros
Cons
  1.  
Review Overview
0.00