Professionell möbeltvätt av alla slags möbler

Vi utför möbeltvätt av alla slags möbler (soffgrupper, fåtöljer, stolar). Våra möbeltvätt experter ser till att allt görs rätt och blir renare och slittåliga möbler och ger förbättrad luftkvalitet. Vi har en lång erfarenhet inom möbeltvätt. Ni kan förvänta ett professionellt möbeltvätt resultat. De flesta fläckar går att få bort genom att använda rätt tvättning & fläckborttagning eller Ångtvätt. Beställa möbeltvätt idag och vi kommer till dig på din plats och tvätta möbler professionellt. Tveka inte att kontakta oss!

Möbeltvätt Stockholm

Boka möbeltvätt med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. Vi ordnar möbeltvätt i Stockholm med Rut-avdrag & 100% nöjd kund-garanti. Boka redan idag!

Hur fungerar möbeltvätt?

När du vill ha möbler tvättade i hemmet behöver du förbereda genom att se till att det finns plats att arbeta runt om. Möbelrengöring fungerar så att vi kommer hem till dig på avtalad tid och gör en perfekt rengöring på plats. Beroende på klädselmaterialet och typen av smuts och fläckar anpassar vi metoderna som används. I många fall använder vi tvätta i kombination med olika rengöringsmedel och ångtvätt.

Varför anlita Stockholm möbeltvätt?

Anlita en professionell möbeltvättare som tvätta soffa, fåtöljer, stolar …osv. som gör rätt från början, så ökar dina chanser att få behålla dina möbler i fint skick under lång tid. Det finns många sätt att sätta fula fläckar på en möbel, men det finns tyvärr nästan lika många sätt att göra det värre genom att försöka tvätta bort fläckarna på fel sätt. Det finns mängder av möbelklädslar och tvätt metoder. Att välja rätt metod för rätt situation kan vara svårt för den oinvigde och väljer du fel kan det sluta med att fläckarna inte går att ta bort alls. När du lagt ned mycket tid och pengar på att skaffa möbler du verkligen gillar vill du förstås att de håller sig fräscha länge. Gör det inte värre om olyckan trots allt är framme.

Resultat

Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textil. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering. Boka redan idag!

Rut avdrag till Möbeltvätt

Professionell möbeltvätt är inte bara ett tryggt och säkert sätt att hålla möblerna fräscha till låg kostnad. Det är också ett sätt att betala mindre skatt. Använd ditt RUT-avdrag till möbeltvätt och du betalar i praktiken bara halva arbetskostnaden. Andra halva dras av direkt på fakturan. Du behöver inte lägga ut pengarna. Istället dras de direkt från din skatt och tas automatiskt med i din deklaration. Du behöver inte göra någonting extra, utan kan istället njuta av sparade slantar när du sitter i dina nytvättade möbler. RUT-avdraget kan användas tvätt av möbler du har hemma, förutsatt att arbetet utförs i bostaden. Du behöver alltså inte ens tänka tanken att släpa iväg möblerna till oss. Det blir billigare att bara låta dem stå och låta oss komma till dig.

Textiltvätt soffa

Vi utför textiltvätt soffa till bra pris och rätt textiltvätt soffa, ibland ångtvätt med kvalitet, utan att skada tyget. Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textiltvätt soffa. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering med textiltvätt soffa.

Naturvänlig möbeltvätt

Vi använder miljövänliga produkter för möbelrengöring. Möbeltvätt går inte att utföra helt utan kemikalier, men vi väljer noga ut de medel vi använder. Utöver tvättmedlet så är det maskinerna som gör grovjobbet, och vår personal som har mångårig erfarenhet. Resultatet är rena och fräscha möbler som förgyller hemmet. Boka idag!

Möbeltvätt Soffa

Med professionell möbeltvätt soffa, får du och din familj glädje av er soffa igen. Och med möbeltvätt soffa ha en ren och fräsch soffa, som både luktar och ser ny ut igen. Vi utför möbelrengöring i hela Stockholm. Boka möbeltvätt soffa idag!

Bästa möbeltvätt

Vi tillhör de bästa möbeltvätt firmorna i Stockholm, och vi tror faktiskt att vi är bäst på möbeltvätt. Vår personal har den rätta erfarenhet och vi har investerat i den senaste utrustningen som gör möbelrengöring snabb, effektiv och miljövänlig. Oberoende om möblerna är av trä eller textil har vi sätt att rengöra dem. Hör av dig och boka en tid!

Möbeltvätt pris


Möbeltvätt pris avgörs av mängden storlek och antal som ska rengöras. För att få rätt möbeltvätt pris Kontakta oss på kontaktformuläret så ger vi dig en prisuppgift. Du når oss på telefon 0708733674 eller via e-post: kontakt@sthlm-mobeltvatt.se

Möbeltvätt i Stockholm

STHLM Möbeltvätt hjälper dig att göra ditt hem eller verksamhet mer inbjudande genom att använda vår proffskunskap för att hålla miljön som du älskar fräsch och ren. Vi erbjuder ett komplett sortiment av städtjänster där du kan fokusera på en eller alla tjänster du behöver. Blanda eller matcha om så önskas, trygg i vetskapen att om du beställer några eller flera tjänster på en viss dag, är vi alltid där för att hantera alla dina rengöringsbehov både nu och i framtiden.

Textilrengöring i Stockholm

vi ger dina textilklädda möbler ett nytt liv. Dina tygsoffor, stolar och ottomaner kommer att se helt nya ut. Vi kan rengöra alla tyger och överdragsfläckar på mikrofiber, siden, linne, bomull, ull samt andra textilier. Du kommer bli förvånad över hur mycket ljusare dina möbler kommer att se ut när smuts, damm, pollen, jord, matrester, bakterier, svamp, hudceller, hår, djurhår och mer avlägsnats genom vår grundliga rengöring.

Djup möbelrengöring

Behöver dina möbler, mattor, sängar …mm en djuprengöring?

Har du fått en fläck på din möbel som är svår att få bort? Eller har soffan/fåtöljen/stolen blivit full med damm, smuts och kvalster efter några års bruk. En möbels livslängd beror mycket på den skötsel man ägnar den. Dammsugning tar bort mycket smuts som finns i textila möbler men inte allt.

HubSpot CRM

Trustpilot

Hitta.se

Visma

Bluehost

SEMrush