möbeltvätt

Möbeltvätt av alla slags möbler

Boka möbeltvätt med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. Vi ordnar möbeltvätt i Stockholm med Rut-avdrag & 100% nöjd kund-garanti. Boka redan idag!

Vi utför möbeltvätt av alla slags möbler (soffgrupper, fåtöljer, stolar). Våra experter ser till att allt görs rätt och blir renare och slittåliga möbler och ger förbättrad luftkvalitet.

Hur fungerar möbeltvätt?

När du vill ha möbler tvättade i hemmet behöver du förbereda genom att se till att det finns plats att arbeta runt om. Möbelrengöring fungerar så att vi kommer hem till dig på avtalad tid och gör en perfekt rengöring på plats. 

Beroende på klädselmaterialet och typen av smuts och fläckar anpassar vi metoderna som används. I många fall använder vi tvätta i kombination med olika rengöringsmedel och ångtvätt.

Ta bort fläckar

möbeltvätt

Vi har en lång erfarenhet inom möbeltvätt. Ni kan förvänta ett professionellt möbeltvätt resultat. De flesta fläckar går att få bort genom att använda rätt tvättning & fläckborttagning.

Beställa möbeltvätt idag och vi kommer till dig på din plats och tvätta möbler professionellt. Tveka inte att kontakta oss!

Resultat

Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textil. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering. Boka redan idag!

Naturvänlig möbeltvätt

Vi använder miljövänliga produkter för möbelrengöring. Möbeltvätt går inte att utföra helt utan kemikalier, men vi väljer noga ut de medel vi använder.

Utöver tvättmedlet så är det maskinerna som gör grovjobbet, och vår personal som har mångårig erfarenhet. Resultatet är rena och fräscha möbler som förgyller hemmet. Boka idag!

Möbeltvätt Soffa

Med professionell möbeltvätt soffa, får du och din familj glädje av er soffa igen. Och med möbeltvätt soffa ha en ren och fräsch soffa, som både luktar och ser ny ut igen. Vi utför möbeltvätt soffa i hela Stockholm.

Rengöra Skinnsoffa

rengöra skinnsoffa

Att rengöra en skinnsoffa är vanligtvis svårare än att rengöra en tygsoffa eftersom skinn är mer ömtåligt. Därför är det bäst att anlita oss för att rengöra skinnsoffa profesionellt.

Läder är ett naturligt material som använder sig av olja för att skydda sin yta. Utan ett skyddande lager olja åldras läder mycket snabbt. 

Dessutom uppstår det sprickor när lädret torkar. Med tiden förlorar allt läder sin naturliga olja.

Vi använd speciellt medel för att rengöra skinnklädsel eller skinnsoffor med läderbalsam. Kontata oss och boka en tid.

Möbeltvätt i Stockholm

STHLM Möbeltvätt hjälper dig att göra ditt hem eller verksamhet mer inbjudande genom att använda vår proffskunskap för att hålla miljön som du älskar fräsch och ren. 

Djup möbelrengöring

möbeltvätt

Behöver dina möbler, mattor, sängar …mm en djuprengöring?

Har du fått en fläck på din möbel som är svår att få bort? Eller har soffan/fåtöljen/stolen blivit full med damm, smuts och kvalster efter några års bruk. 

En möbels livslängd beror mycket på den skötsel man ägnar den. Dammsugning tar bort mycket smuts som finns i textila möbler men inte allt. Beställa att tvätta soffa.

Vår Partner