fbpx

Telefone: 070 873 36 74

Adress:  Hyppingeplan 30
163 68, Spånga

Avbokningsvilkor

Fläckborttagning soffa

Farorna med fläckborttagning produkter

Då och då är vi skyldiga att spilla något på vår matta eller klädsel. Olyckor händer trots allt. Det kan dock vara din första instinkt att springa till skåpet eller garderoben och ta något för att ta bort fläcken så snabbt som möjligt. Vi skulle föreslå att du tittar närmare på det där mattrengöringsmedlet eller fläckborttagningsmedlet innan du applicerar det. De rengöringsprodukter som svär att de kommer att ta hand om dina fläckar kan trots allt göra mer skada än nytta. Låt oss ta reda på hur.

1.De kan orsaka färgförlust

Dessa rengöringsprodukter är extremt hårda och innehåller kemikalier som inte är utformade för att skydda färgen på din klädsel och matta. Så du kan skada soffan permanent.

2. De kommer att locka till sig smuts på lång sikt


De flesta rengöringsmedel du kan köpa i affären eller närbutiken är tvättmedelsbaserade. Eftersom du helt enkelt placerar rengöringsmedlet på soffan och inte kan tvätta bort det, stannar tvättmedlet kvar i klädseln eller mattan, vilket utan tvekan kommer att få den där platsen att dra till sig damm med tiden. Detta motsvarar att tvätta håret i duschen men aldrig skölja ur schampot. Kort sagt, om det önskade resultatet är renlighet, uppnår du det inte.

Slutsats: Vill du ha fläckar på din soffa eller matta skött på rätt sätt, kontakta professionell städfirma. STHLM Möbeltvätt kan få klädseln att se ut som ny varje gång!